יום שלישי, 14 בינואר 2014

קנלוני במילוי בטטה וגבינת עיזים




רכיבים:

קופסת קנלוני

מילוי:

2-3 בטטות קלופות (תלוי בגודל) חתוכות לקוביות

250 גרם גבינת ריקוטה

200 גרם גבינת פרומעז

50 גר' קצ'קבל מגוררת

6 עלי בזיליקום קצוצים

לרוטב:

 2 כפות שמ"ז

4 שיני שום כתושות

8 עגבניות קלופות וקצוצות או 2 קופסאות עגבניות מרוסקות

1 רסק עגבניות

1 שמנת לבישול

8 עלי בזיליקום קצוצים

מלח, 1/2 כפית סוכר, מעט פלפל שחור

פלפל


אופן הכנה:

מבשלים את הבטטות עד לריכוך ומועכים,ומקררים

 מוסיפים את הגבינות- פרומעז קצ'קבל וריקוטה, מלח ופלפל ועלי בזיליקום.

מעבירים לשקית זילוף, ממלאים את הקנלוני ומסדרים אותם בתבנית.




רוטב עגבניות:

מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את  השום, מזהיבים קלות


מוסיפים את העגבניות ומבשלים לריכוך, מוסיפים את רסק העגבניות

מבשלים עוד כ- 10 דקות, מבלנדרים, מוסיפים את השמנת 

מתבלים במלח, ופלפל. מכבים .

מקררים מעט

יוצקים את הרוטב מעל הקנלוני.




מכסים את התבנית מכניסים לתנור ל- 180 מעלות כ- 45 דקות, עד שמזהיב.












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה