יום שישי, 31 בינואר 2014

פילה אמנון ברוטב עגבניות וחומוס

חומרים: 

6 נתחי פילה אמנון
1 כף שום כתוש
2 פלפלים אדומים חתוכות לרצועות דקות
2-3 עגבניות חתוכות לפלחים 
1 רסק עגבניות
¾ חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל
כף גדושה פפריקה
כוס מים 
חומוס מבושל -אופציונאלי

אופן ההכנה: 


מזהיבים את השום בשמן זית
מוסיפים את הפלפלים והעגבניות ומאדים כ- 10 דקות 
מערבבים בקערה מים, רסק עגבניות,פלפל מלח,פטרוזיליה ופפריקה. 
יוצקים על הירקות , מרתיחים, מוסיפים את החומוס
מבשלים כ- 20 דקות, מקררים

מניחים במחבת עמוקה מעט מהרוטב מניחים מעל את פיסות הדג 

ומעליהם יוצקים את שארית הרוטב
אופים כ- 30 דקות









2 תגובות:

  1. האם אפשר ברגע שמניחים את הדגים להמשיך בישול על הגז ? או שזה חייב להמשיך בתנור ? לא יותר פשוט לוותר על שלב התנור ?

    השבמחק
  2. אני מניחה שאפשר להמשיך לבשל על הגז, רק שאז יתכן שפילטים לא ישארו שלמים

    השבמחק