יום שלישי, 14 בינואר 2014

טורטיות ממולאות

טורטיות ניתן למלא במגוון מילויים וגם להגיש במגוון אפשרויות, אפשר כארוחה קלה

 ואפשר גם כמתאבן



נתחיל בטורטיות ממולאות בבשר שאני אוהבת להגיש כמנה ראשונה.

אם אוכלים סמוך להכנה אפשר לוותר על שלב האפיה.




רכיבים: 


עלי טורטיות 



למילוי: 



500 גר' פילה עוף מתובל בפפריקה מעושנת ומלח

300 גר' סטיק אנטרקוט מתובל בפלפל 

1 בצל קצוץ 
1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות קצרות 
אבקת מרק פטריות 
מים 
מלח 
כמון 
פפריקה מעושנת


 אופן הכנה: 



פילה העוף תובל בפפריקה מעושנת ומלח וטוגן. 


סטיק אנטרקוט תובל בפלפל שחור וטוגן. 



הבשרים המטוגנים נפרסו לפרוסות דקות ונקצצו. 



במחבת: 1 בצל קצוץ לטגן במעט שמן. 

להוסיף 1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות קצרות ולטגן כ-5-10 דקות. 

להוסיף את הבשר הקצוץ, אבקת מרק פטריות, מים, מלח, כמון, פפריקה מעושנת. 

לבשל עד שהרוטב סמיך. 

הרכבה:

עלי הטורטיות נקנו בסופר, חוממו קלות לפני המילוי, כדי להגמיש אותן
לפזר את המילוי, לגלגל את הטורטיות ולהניח בתבנית חסינת אש
לאפות בחום 175 מעלות   כ-30 דקות











טורטיות כמתאבן 
אני ממלאה בממרחים כמו :
פסטו,ממרח פלפלים קלויים,גבינת שמנת ,כדורי מוצרלה קטנטנים,
ירקות :נבטי חמניות ,פלפלים קלויים,
 סלמון מעושן.







ועוד אופציה טעימה

סושי טורטיה

כאן השחקנים:

ממרחים: מיונז וחרדל

ירקות חתוכים לגפרורים: גזר,כרוב סגול,נבטי חמניות,עירית

פרוסות חזה בקר מעושן והודו מעושן





תגובה 1:

  1. נפלא!
    מקווה ליישם את אחת מההצעות בתקופת החגים, בע"ה.

    השבמחק