יום שלישי, 14 בינואר 2014

קנלוני במילוי כרישה ופטריות

רכיבים:

גלילי קנלוני

מילוי:

 6 כרישות פרוסות דק

חופן עלי בזיליקום

1 קופסת פטריות משומרות

מלח

פלפל

רוטב בשמל:

2 כפות קמח

שמן

3 כוסות מים

2 כפיות אבקת מרק בטעם עוף

מלח

מעט בזיליקום


 אופן הכנה



מילוי:

לטגן את הכרישה להזהבה קלה

לקצוץ גס את הפטריות יחד עם עלי הבזיליקום ולהוסיף לכרישה
לטגן עד שהנוזלים מתאדים לגמרי

לתבל לטגן עוד 5 דקות

לקרר


למלא את גלילי הקנלוני ולהניח בתבנית חסינת אש


רוטב בשמל

2 כפות קמח + שמן לטגן להזהבה

להוסיף מים, אבקת מרק בטעם עוף, מלח ומעט בזיליקום

לבשל להסמכה ולקרר

לצקת על הגלילות

לאפות 40 דקות עד שמזהיב


הערות: 
חשוב לעבוד עם מילוי ורוטב קרים, אחרת הפסטה מתפוצצת 







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה