יום ראשון, 2 בפברואר 2014

צלי בקר ברוטב תפוחים וסיידר


כשרוצים להכין נתח בשר בטעמי החג
מה יותר טוב מנתחי כתף ברוטב תפוחים?


רכיבים: 

נתח צלי בשר  (כתף או פילה מדומה )ברשת

בצל פרוס
שיני שום
1 גזר קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 תפוח גרנד חתוך לקוביות

2 כפות חרדל
3 כפות דבש
מלח
פלפל שחור

2 כוסות סיידר (מדולל 1:1 עם מים)
 


אופן הכנה: 

לטגן בסיר:

בצל פרוס, כמה שיני שום,להזהבה

להוסיף

 1 גזר קצוץ, 2 גבעולי סלרי קצוצים, 1 תפוח גרנד חתוך לקוביות.

לטגן כ-10 דקות.

להוסיף את נתח הבשר.

למרוח ב 2 כפות חרדל ו-3 כפות דבש, מלח ופלפל שחור.

לבשל יחד עם 2 כוסות סיידר, כשעה וחצי.

מידי פעם להפוך.

כשמוכן, להוציא את הנתח מהסיר ,

 לסנן את הרוטב לצמצם. לתקן תיבול.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה