יום חמישי, 6 בפברואר 2014

עוגת גבינה משו משו

רכיבים: 

תבנית 28

לתחתית:
200 גר' בסקויטים מרוסקים
75 גר' חמאה מומסת
קליפה מגוררת מרבע לימון

למילוי גבינה:
750 גר' גבינה 5% לסנן חצי שעה
1 קופסת גבינה סימפוניה
1 שמנת חמוצה של פעם

300 גר' סוכר
4 שקיות סוכר וניל
4 ביצים
3 חלמונים
50 גר' קמח
קליפה מגוררת מתפוז

לציפוי:
1 שמנת מתוקה
1 שקית סוכר וניל
 



אופן הכנה: 

תחתית:

לערבב את הרכיבים. להדק לתחתית התבנית ולקרר


מילוי גבינה:

להקציף ביצים חלמונים וסוכר, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.

להוריד את מהירות המיקסר ולערבב לקציפה את הקמח.

בקערה אחרת לערבב את הגבינות, שמנת וקליפת תפוז מגוררת.

לקפל את הגבינה לקציפת הביצים.

לצקת לתחתית המקוררת.

לאפות 10 דקות בחום 200 מעלות להנמיך את חום התנור ולהמשיך לאפות עוד 40 דקות ב- 150 מעלות.

לקרר בתנור.

כשהעוגה קרה לצפות בשמנת מתוקה מוקצפת עם שקית סוכר וניל.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה