יום שלישי, 4 בפברואר 2014

כרעי עוף בתנור ברוטב חרדל ודבש

מתכון ותיק ומאוד מוצלח, הכנתי פעם לארוחה משפחתית מורחבת
כשהיו עוד כמה מנות עוף/בשר
והתבנית הזאת חוסלה עד תום
בקיצור מרינדה מעולה
שמצליחה לתבל את העוף ולתת לו טעמים עמוקים ומיוחדים
לא מתוק, למרות הדבש


רכיבים: 

10 כרעיים מפורקים של עוף

למרינדה:

3/4 כוס דבש
3 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות שום כתוש
1 כף פפריקה
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס
 



אופן הכנה: 

להכין את המרינדה.

להניח את חלקי העוף במרינדה ל-12 שעות.




לאפות כשעה מכוסה.

להפוך את נתחי העוף כך שהעור פונה כלפי מעלה ולהמשיך לאפות עוד כ-35 דקות

ללא כיסוי.

אם העוף משחים במהירות   יהיה צורך לכסות את התבנית.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה