יום שבת, 8 בפברואר 2014

כרובית וברוקולי מוקפצים בשום


מנת ירק אהובה ומהירת הכנה

את פרחי הכרובית והברוקולי חולטים במים עם מלח ואבקת מרק בטעם עוף

לאחר התרככות קלה מסננים את הירקות . 

במחבת מזהיבים שום כתוש, אבל ממש לזמן קצר

(שום שחום זה לא משהו שתרצו למצוא במנה שלכם)

מוסיפים את פרחי הכרובית ומקפיצים 2 דקות

מעבירים לכלי הגשה

עושים את אותו דבר לפרחי הברוקולי


לגיוון אפשר להוסיף גזר גמדי וגם שקדים פרוסים למחבת עם השום



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה