יום שישי, 7 בפברואר 2014

בטטות מזוגגות


רכיבים:

3 בטטות קלופות
3 כפות שמן זית
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כף טימין טרי
1 כוס מיץ תפוזים (הכנתי מתרכיז פריגת קפוא)
4 כפות סילאן
מלח גס
פלפל שחור גרוס

להגשה:
עירית קצוצה
 



אופן הכנה: 

חותכים את הבטטות לפיסות גדולות.

מניחים במחבת את הטימין, הג'ינג'ר והשמן.

משחימים מעט את הבטטות בשמן.

מוסיפים את הסילאן והתפוזים, מלח ופלפל ומבשלים כרבע שעה עד שהבטטות מזוגגות יפה.

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל עירית קצוצה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה