יום ראשון, 9 בפברואר 2014

גראטן ברוקולי וכרובית

רכיבים: 

כרובית וברוקולי קפואים

לרוטב בשמל:

3 כפות קמח
שמן שמרטיב את כל הקמח
שמנת לבישול
חלב לקבלת רוטב סמיך
מלח
פלפל שחור גרוס

150 גר' קצ'קבל
 



אופן הכנה: 

לבשל מעט את הכרובית והברוקולי במי מלח.

להניח בתבנית חסינת אש.

להכין רוטב בשמל מ-3 כפות קמח + שמן שמרטיב את כל הקמח.

לטגן להזהבה, להוסיף שמנת לבישול וחלב לקבלת רוטב סמיך.

לתבל במלח ופלפל

כשהרוטב מסמיך, להוסיף 150 גר' קצ'קבל ולערבב עד שכל הגבינה מותכת.

לצקת על הירקות ולאפות להזהבה.


2 תגובות:

  1. שלום לך
    מברוק על האתר שלך.

    לא כתב מהם הכמויות הנדרשות של ברוקולי וכרובית

    השבמחק