יום שישי, 7 בפברואר 2014

חצילים עם עגבניות וחומוס

רכיבים: 

1 חציל 
1/2 סלסלה של עגבניות שרי די גדולות 
1/2 1 כוסות חומוס מבושל 
2 בצלים פרוסים 

מלח 
1/2 כפית כורכום 
1/2 כפית כמון 
1 כפית סוכר 
מעט פלפלשחור גרוס 
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
 



אופן הכנה: 

לחתוך את החציל לקוביות, להמליח ולהניח לחצי שעה. 

לשטוף ולסחוט קלות מעודפי המים. 

לפרוס את עגבניות השרי. 

לטגן את הבצל במעט שמן. כשמזהיב להוסיף את העגבניות ולבשל עד שהן מאבדות מצורתן. 

לתבל במלח, כורכום, כמון, סוכר, פלפל שחור גרוס, ופפריקה מתוקה. 

להוסיף את החצילים. 

להמשיך את הבישול על אש קטנה. 

כשהחצילים מתחילים להתרכך, להוסיף את החומוס ולהמשיך בבישול עד שהחצילים רכים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה