יום שני, 10 במרץ 2014

בראוניז עם אוריאו וממרח לוטוס

רכיבים: 

ל-8 עוגות אישיות:

120 גר' חמאה
150 גר' סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים בטמפרטורת החדר
40 גר' קמח
60 גר' קקאו
קורט מלח
1 חבילת עוגיות אוריאו לא מצופות (16 עוגיות)
ממרח לוטוס
 



אופן הכנה: 

לחמם תנור לחום בינוני, 180 מעלות.

להניח את החמאה בקערה גדולה ולהמיס במיקרוגל.

להוסיף את הסוכר ותמצית הוניל ולערבב.

להוסיף את הביצים, אחת בכל פעם, תוך עירבוב רצוף לאחר כל תוספת.

לבסוף להוסיף את החומרים היבשים - קמח, קקאו ומלח ולערבב היטב לבלילה סמיכה ומבריקה.

לערום צמדים של עוגיות אוריאו עבור כל עוגה אישית.

למרוח על גבי עוגיית אוריאו אחת כפית של לוטוס, להצמיד עוגיית אוריאו שנייה מעל

 וגם עליה למרוח כפית של לוטוס.

לחזור על הפעולה בכל העוגיות, ולהניח כל עוגייה בתבנית שקעים.

לנטף מעל כל מגדל עוגיות 2 כפות מתערובת הבראוני, ולתת לה לטפטף

ולצפות את מגדל העוגיות מצדדיו.

לאפות 20 דקות עד שהבראוניס אפויים.

הערות: 
וריאציה על מתכון שהביאה פיית העוגיות, עם חמאת בוטנים.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה