יום שלישי, 11 במרץ 2014

שטרודל פרומעז


כשמחפשים משו טעים קטן ליד סיידר חם
פינגר פוד תמיד יתאים




רכיבים: 

לבצק:

100 גר' קצ'קבל מגוררת
1/2 כוס קמח
50 גר' אגוזי מלך קצוצים
3 כפות שומשום
2 כפות לבן
40 גר' חמאה מומסת
מעט פלפל שחור

גליל פרומעז
 


אופן הכנה: 

לערבב את כל רכיבי הבצק וללוש ביד לבצק .

לשטח על נייר אפיה.

להניח מעל גליל פרומעז חתוך לאורכו ולגלגל את הבצק מעל הגבינה (בעזרת נייר האפיה).

לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה