יום חמישי, 22 בינואר 2015

חזה עוף בפטריות עגבניות ויין

הרבה יותר קל להכין מנה עיקרית מנתחי חזה עוף
למה?
כי זה כבר מגיע מוכן, נקי, רק לתבל ולבשל/לטגן

ואני הרי מחפשת את המתכונים הללו ,ברגע.




אז הנה עוד מתכון

רכיבים:

15 יח' חזה עוף מוכן לשניצל
קמח לקימוח
מלח,פלפל שחור

3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
1 כף שום כתוש
1 סלסלת פטריות פרוסות
6 עגבניות רכות קלופות וקצוצות
1/2 כוס ציר עוף 
3/4 כוס יין לבן חצי יבש
10 עלי בזיליקום קצוצים גס

אופן ההכנה:

מתבלים את הקמח, מקמחים את העוף , ומטגנים להזהבה



מזהיבים את הבצל בשמן הזית


מוסיפים את השום


מוסיפים את הפטריות




מאדים את הפטריות עד שרוב הנוזלים נעלמים

מוסיפים את העגבניות הקצוצות



מבשלים את העגבניות עם ציר העוף, היין ותבלינים

כשהרוטב מצטמצם מעט מוסיפים את עלי הבזיליקום לדקה או שתיים



מוסיפים את נתחי החזה ומערבבים קלות כך שכולם יכוסו ברוטב

מבשלים עוד 2-3 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה