יום רביעי, 9 בספטמבר 2015

תפוחי אדמה מהמטבח האסיאתי

הכל התחיל מצורך, צורך למגוון מנות בארוחה בעלת ניחוח אסיאתי
רצוי ללא גלוטן, אז אטריות אורז כבר יש לי וגם ירקות
ולתומי חיפשתי ברשת משהו עם תפוחי אדמה
ולמרבה ההפתעה גם מצאתי.
אני לא כל כך אוהבת לתבל את תפו"א בתיבול מתוק
משהו לא מסתדר לי, אולי עודף פחמימות?
אבל הג'ינג'ר והשום לקחו את הטעמים למחוזות פיקנטים ונעימים



רכיבים:

6 תפו"א חתוכים לרבעים
שמן זית
מלח
פלפל שחור


רוטב:

כפית גדושה שום כתוש
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ (רצוי חומץ אורז)
1 כף סויה קיקומן
2 כפות סילאן
כפית שמן שומשום


אופן ההכנה:

לערבב את תפו"א עם השמן, מלח ופלפל שחור
לשים בתבנית חסינת אש ולאפות בחום 190 מעלות 50 דקות

תפו"א מתרככים ומשחימים, כדאי לערבב פעם אחת בזמן האפיה
כדי שיהיו צלויים מכל הצדדים.

לערבב את חומרי הרוטב, לצקת על תפוחי האדמה החמימים ולערבב.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה