יום ראשון, 29 במאי 2016

עוגת גבינה לא נופלת

מוזר השם,נכון? אבל העוגה הזאת למרבה הפלא
לא נפלה, עלתה מעט ונשארה שם
לא זזה
ומה עוד?
יצאה בהירה בהירה
וטעימה במרקם מוס קטיפתי שכזה
בהחלט עוגה שכדאי לחשוב עליה כשמתכוננים לחג הקרוב



רכיבים:

תבנית 26

בסיס:

200 גר' ביסקוויטים טחונים
 (כדאי להשקיע בביסקוויטים טעימים, אני טוחנת את אלה של גטניו)
75 גר' חמאה מומסת

מלית:

1 ק"ג גבינת שמנת,
(לא היה לי לב להשתמש בקילו גבינה 30%, אז שילבתי בין סימפוניה 5% ל-זו של 25%)
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 כוס קורנפלור
4 ביצים
1/2 1 כוסות שמנת מתוקה

ציפוי: אופציונאלי

200 גר' שוקולד לבן
100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הבסיס, לשטח בתבנית

לערבב היטב את חומרי המלית לצקת על הבסיס

לאפות בחום 150 מעלות כשעה וחצי

לקרר היטב

לחמם את חומרי הציפוי, לקרר מעט ואז לצקת על העוגה, כך שכולה תהיה מצופה, לקרר.









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה