יום רביעי, 26 באפריל 2017

מאפינס ספגטי

הייתה חסרה לי תוספת לסעודת שבת
תוספת פחמימה
פסטה מאוד אוהבים אצלי
ברור שיש הבדל בין פסטה סתם לבין פסטה עם תוספת
ומאפה מפסטה לוקח בגדול




רכיבים:


1/4 חב' ספגטי (150 גר) לבשל עד לדרגת אל -דנטה
1 בצל קטן קצוץ
שמן
כף גדושה קמח
מלח
אבקת מרק בטעם עוף
1/2 1 כוסות מים
1 ביצה
1 קופסא קטנה של פטריות קצוצות
10 גבעולי פטרוזיליה - רק עלים , קצוצים
מלח,פלפל



אופן ההכנה:

מתחיליים בטיגון קל לדרגת שקיפות של הבצל הקצוץ עם השום



מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב


מוסיפים את הנוזלים ומתבלים
ממשיכים לבשל תוך ערבוב
עד שהרוטב מסמיך
קיבלנו סוג של בשמל


מוסיפים את הפטריות והפטרוזיליה הקצוצה
מערבבים את הספגטי לתוך הרוטב
מחלקים לשקעים של תבנית סיליקון



אופים בחום 180 מעלות עד שמשחים


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה