יום רביעי, 26 ביולי 2017

פסטה בצ'יק וגם אדומה

כשמגיעים לחלק הזה של התוספות בארוחה
אני כבר מחפשת לעשות לי חיים קלים
צריך תוספת, מתאימה לקטנים, בצבע לא מפחיד ובטעם הכי פשוט שאפשר
שלא יראו שם חתיכות של שום דבר, כי אי אפשר לדעת אצל הקטנים האלה
כל יום נולד שגעון אחר

ולמען האמת המתכון אהוב על כולם , ביחוד על המבשלת שלא היתה צריכה ללכלך הרבה כלים
ותוך פחות מ- 20 דקות היתה לי ארוחה לתפארת


רכיבים:

1 שקית פסטה תלתלים או גלילים קטנים
2 ליטר מים+ 1 כוס מים
1/2 1 כפיות גדושות שום כתוש
2 כפיות פפריקה מתוקה
260 גר' רסק עגבניות
כפית בזיליקום יבש
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח

אופן ההכנה:

מזהיבים ב 4-5 כפות שמן זית את השום, מוסיפים את הפפריקה מערבבים כמה שניות
מוסיפים את המים המלח והסוכר
וגם  את הפסטה
מבשלים ללא כיסוי ומידי פעם בוחשים  כ- 11 דקות
מוסיפים את רסק העגבניות ממשיכים לערבב ומבשלים עוד כ- 5 דקות
רוב המים נספגים, מתקנים טעמים
ונהנים











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה