יום ראשון, 14 בינואר 2018

חיתוכיות שוקולד ושיבולת שועל

חיפשתי למלא את הקופסת העוגיות המתרוקנת
אז אמנם החיתוכיות האלה לא כל כך מתאימות להדחס בצנצנת עוגיות
אבל הן טעימות מאוד ונשמרות בתבנית (במקרר/מקפיא) לשעת צורך
והכי חשוב -מהירות הכנה כמו שהבת השניה של... מהפרדס הבטיחה




רכיבים:

2/3 כוס שמן 
1כוס סוכר 
ביצה 
1 סוכר וניל 
1/2 1 כוסות אינסטנט קואקר 
1/4 1 כוסות קמח (רגיל) 
1 כפית סודה לשתיה 
1/2 כפית מלח 


200 ג' שוקולד מריר 
1 כוס קרם קוקוס
מעט ת.וניל 
1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:

מערבבים הכל-לא צריך מקסר-הכי טוב ביד, ומשטחים שני שליש מהבצק על תבנית משומנת (חד פעמית-21/27) 

ממיסים (אפשר במיקרו) את השוקולד עם 3/4 כוס מהקרם קוקוס 

את 1/4 הכוס  שנותרה, מערבבים עם כף קורנפלור, ומוסיפים לשוקולד המומס. 

שופכים את השוקולד על הבצק, ומגררים למעלה את שארית הבצק על מגררת גסה. 



אופים כ30-35 דקות (180), עד שהפירורים מזהיבים-לא מעבר מקררים


חותכים לריבועים .




תגובה 1: